Новинка 25 травня 2016 р. Б.

АБЕТКА у боротьбі зі злим духом

Ця книга — збірка окремих досліджень відомих польських екзорцистів, які стосуються причин та форм демонічних поневолень. Книга базується на особистому досвіді боротьби отців зі злим духом, а також на вченні Церкви щодо питань про духовну боротьбу. Ця праця буде цікава для священиків та мирян, адже допомагає нам не потрапити під духовний вплив злих сил та дає конкретні відповіді, як з допомогою Пресвятого Хреста та Найсвятішої Крові Ісуса — протистояти темряві. 

 

о. Роман Лаба OSPPE

Божественні відвідини

божественні відвідиниCur Deus homo? Чому Бог став людиною? Це запитання не перестає викликати захоплення! Бо відповідь одна — з любові до Тебе! Запрошуємо Тебе до медитацій над найбільш зворушливими євангелічними сценами — сценами Різдва і ще раз захопитися цією спасенною слабкістю Бога, яка проявилася в малій дитині у Вифлиємі.

Новинка 15 грудня 2014 р. Б.

о. Августин Пеляновський OSPPE

Віддалення

ViddalennyaНе завжди, коли військо відступає, це означає його поразку. Інколи воно просто готується завдати потужнішої атаки, або заманити ворога у пастку! Не завжди, коли спортсмен відходить, він програє. Інколи він просто набирає більший розбіг для подолання перешкоди! Не завжди, коли Бог віддаляється, залишає Тебе. В ці моменти Він прагне відкрити перед Тобою нові горизонти віри. Про усе це дізнаєшся в захоплючій книзі о. Августина Пеляновського.

Новинка 15 грудня 2014 р. Б.

о. Ремігіуш Рецлав SJ

Св. Павло. Євангелізатор гідний наслідування

Без имени-1Про св. Павла дізнаємося щораз більше. Хоча та інформація часто не співвідноситься з нашим життям. Ця книга допоможе нам заприятилювати із св. Павлом. Хай його досвідчення у євангелізації нам реально допоможе.

Автор книги – о. Ремігіуш Рецлав, єзуїт є спеціалістом з книги Діяння Святих Апостолів. Книга написана так, щоб допомогти нам відкрити мудрість служіння Апостола Народів. Побачимо, як св. Павло розвивався духовно і яким чином ми є запрошені до цього розвитку у нашому щоденному житті.

Книга є особливо потрібна для молитовних спільнот. Може також служити підручником для індивідуальної та спільнотової формації.

Новинка 16 грудня 2014 р. Б.

о. Ремігіуш Рецлав SJ

Ісус зціляє сьогодні

обкладЯкою дорогою йти, щоби моє життя набуло такого вияву, щоби не відчував порожнечі та самотності?

Куди піти, щоб віднайти втрачене здоров’я та внутрішній мир?

Де віднайду загублену радість та зміст мого існування?

На ці та багато інших питань дає відповідь автор у книзі, яка спеціально написана, щоби була для Тебе путівником та картою на скелях Твого життя. Важливим посланням є те, щоб увірувати, що все можемо в Ісусі Христі. Він постійно оздоровляє, звільняє, піднімає з колін так само як 2000 років тому.

 

Офіційний сайт видавництва Бучацької Єпархії УГКЦ – «Вогонь з неба»

З 1 червня 2014 року розпочав свою роботу сайт видавництва Бучацької Єпархії УГКЦ – «Вогонь з неба». Сайт наповнений цікавими новинками духовної та формаційної літератури. Кожен бажаючий зможе підібрати собі книгу до вподоби. Як зазначає владика Дмитро Григорак, вітаючи відвідувачів сайту: «Сподіваюся, що наша література допоможе Вам у пошуках Божої правди, та допоможе наблизитися та глибше пізнавати таємницю Божого Об`явлення. Зараз нам потрібно більше перебувати у Божому Слові. Наше видавництво пропонує Вам добру духовну та теологічну літературу відомих сучасних теологів, бібліїстів та живих свідків Божого діяння у сучасному житті. Надіюся, що Ви знайдете потрібну для Вас книгу, щоби зміцнити Вашу віру та поглибити Вашу любов до Бога, та ближнього».
Отже, всіх запрошуємо відвідати наш сайт.

Головний редактор
Олесь Маргітич